18 d’Abril: continuem la lluita

El passat dimecres dia 17 d’abril, arran de la convocatòria de jornada de lluita feta des de la PUDUP, les estudiants de les assemblees de facultat vam decidir ocupar el rectorat fins que els equips de govern es comprometessin a executar les nostres reivindicacions: insubmissió a l’increment de taxes del 66%, no permetre cap acomiadament ni situació precària de les treballadores, transparència i responsabilitat en la pressa de decisions transcendents, publicació de comptes de les fundacions/empreses privades vinculades a la UAB, etc.

Exigim la desobediència de la UAB com a institució, el compromís del rectorat a executar allò que democràtica i legítimament s’ha decidit al Claustre per la Comunitat Educativa. El moment ens aboca a què el paper de les estudiants com a subjecte decisori sigui actiu i referencial. Actualment, hi ha una taula de negociacions oberta entre les estudiants i l’equip de govern: la victòria comença a ser tangible. La nostra intenció és no abandonar el Rectorat fins que el rector, així com els pertinents òrgans decisoris, assumeixin que han de posar al servei de la democràcia les seves competències i exprimir al màxim el que està a les seves mans per evitar el desmantellament de la UAB. Per tot això, fem una crida a la responsabilitat i la solidaritat: ahir vàrem ser 300, avui o demà hauríem de ser milers!

Davant la progressiva privatització i precarietat de la nostra universitat DECIDIM DESOBEDIÈNCIA.

OCUPEM EL RECTORAT, EMPODEREM-NOS !

“Hi ha persones que lluiten un dia i són bones. N’hi ha d’altres que lluiten un any i són molt bones. N’hi ha que lluiten molts anys i són encara millors. Però n’hi ha que lluiten tota la vida. Aquestes són les imprescindibles…”

 

CAF – Coordinadora d’Assemblees de Facultat

BeFunky_VintageColors_12.jpgDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s